Nieuwsbrief, vrijdag 10 november 2017

Uit de vele sollicitatiebrieven die we hebben ontvangen, heeft het Stichtingsbestuur na een brievenselectie gesproken met 5 kandidaten in een eerste sollicitatieronde. We hebben daarbij ook advies ingewonnen bij de NGF en bij ons verenigingsbestuur omtrent eisen en aandachtspunten. In de volgende gespreksronden bleven 2 kandidaten over. Het Stichtingsbestuur heeft vervolgens besloten met ingang van 1 december 2017 als zelfstandig ondernemer en Head Professional een overeenkomst aan te gaan tot exploitatie van de Golfschool Stippelberg.

In de volgende “Stipflits” zal nadere informatie worden opgenomen met betrekking tot het inboeken van lessen etc.. De nieuwe situatie wordt vanaf 1 december operationeel.

Wij heten Cees van harte welkom en wensen hem veel succes.

Namens de Beheerstichting Golfbaan Stippelberg

Voorzitter Jan van Maasakkers

Secretaris Bert Jansen

 

Cees stelt zich hieronder graag aan u voor.

Beste leden,

Met veel enthousiasme stel ik me hierbij voor als de nieuwe headprofessional van Golfbaan Stippelberg. Mijn naam is Cees Adams en ik woon in Waalre. Ik ben getrouwd met Mylène en wij hebben twee zonen, Thom en Julian.

Als tiener was hockey en in het bijzonder tennis mijn lust en mijn leven.

Totdat ik een keer een golfbal wegsloeg. Sindsdien is het ‘golfvirus’ chronisch geworden.

Inmiddels geef ik al weer 25 jaar met veel plezier golftrainingen.

De eerste acht jaar op Golfbaan Princenbosch in Molenschot en de laatste jaren op Golfbaan De Schoot in Sint-Oedenrode gecombineerd met Golfbaan Het Rijk van Nijmegen.

Op Golfbaan De Schoot heb ik Golfschool Cees Adams zeventien jaar mogen leiden. Als team verzorgden wij alle cursussen voor leden en niet-leden, jeugdlessen, clinics, verkoop van golfclubs en organiseerden we golfreizen.

En dan nu naar de Stippelberg, wat een mooie uitdaging!

Mijn passie is het verhogen van het spelplezier van golfers op elk niveau. Er is voor mij als pro niets mooier om te zien hoe een golfer het golfspel steeds leuker gaat vinden. De Golfschool gaat werken met de allernieuwste hulpmiddelen om het leerproces te verduidelijken en te versnellen. Daarnaast willen wij een toegevoegde waarde zijn voor de vereniging door te participeren in het clubleven om zo kennis en ‘knowhow’ te delen.

Vanaf 1 december aanstaande bestaat het proteam van ‘Golfschool Stippelberg’ uit Bert van Zutphen en mijzelf. Wij hebben er ontzettend veel zin om samen de Golfschool vorm te gaan geven en zijn inmiddels druk bezig om een programma van aanbod te maken, waarin elke golfer zich kan vinden.

Ik kijk er naar uit u te ontmoeten en samen aan de slag te gaan.

Met sportieve groet,

Cees Adams

PGA Golfprofessional

Golfschool Stippelberg

Goededag, hoe kunnen wij u helpen?